Onze locaties:

Regio Den Haag

StartUp Den Haag
Prolocaties werkt nauw samen met stichting StartUp Den Haag op het gebied van het aanbieden van bedrijfshuisvesting aan Startups en startende ondernemers. StartUp Den Haag houd zich bezig met het activeren van ondernemerschap binnen de Haagse regio. StartUp Den Haag richt zich specifiek op het begeleiden, stimuleren en promoten van ondernemerschap.
Meer informatie vindt u onder StartUp
SOS Management & Beheer
SOS is een Facilitair dienstverlener die zich richt op het realiseren van concrete kwaliteitsverhoging en kostenbeheersing voor zijn klanten. Dit wordt gerealiseerd door mensen, middelen, kennis en processen optimaal op elkaar af te stemmen.
SOS houd zich bezig met inkoop-management waarbij besparingen van rond de 20% gerealiseerd worden. Het SOS Service Center borgt het gehele proces van contractbeheer, de incidentmeldingen en de aansturing van leveranciers, inclusief de administratie en facturatie. Middels het SOS FM-portal hebben klanten toegang tot een FMIS systeem (facility management informatie systeem) met daarin de management informatie en KPI's van alle contracten, technieken, systemen en controles van hun locaties. Meer informatie vindt u onder SOS
Gentlemen Real Estate & Architecture
Voor het wijzigen van een bestemming of voor het plannen en managen van een verbouwing maakt Pro-locaties gebruik van de diensten van Gentlemen Real Estate & Architecture.
Meer informatie over deze organisatie kunt u vinden op de site van Gentleman RE & A.


ProLocaties | M: contact | disclaimer