Onze locaties:

Regio Den Haag

Kantoorlocaties voor de eigentijdse ondernemer
Prolocaties is gespecialiseerd in het aanbieden van representatieve bedrijfslocaties met een gunstige huur en met een flexibel huurcontract. De locaties die wij aanbieden zijn naast bedrijfsverzamelgebouwen ook zelfstandige bedrijfspanden, winkels, opslagruimten en ateliers.

Wij richten ons op representatieve bedrijfslocaties met een huurprijs tot maximaal 100 euro per m2 per jaar. De huurprijs is altijd inclusief de servicekosten waaronder gas-licht-water en de schoonmaakkosten van de algemene ruimtes. U komt dus nooit voor verassingen te staan.

Desgewenst wordt de indeling en afwerking van de ruimte aangepast aan uw specifieke eisen & wensen. Nagenoeg alles is bespreekbaar en aanpassingen kunnen doorgaans snel worden gerealiseerd.

De belangrijkste redenen waarom ondernemers gebruik maken van onze locaties blijft de geschiktheid van de locatie in combinatie met een gunstige huur en een hoge mate van flexibiliteit. Prolocaties denkt graag met u mee.

Middels het invullen van het inschrijfformulier zullen wij u gericht op de hoogte houden van de voor uw bedrijf geschikte locaties.


ProLocaties | M: contact | disclaimer